TENT

Onze camping biedt 36 ruime, vlakke plaatsen met zon en schaduw voor uw tent of caravan.

Aan de bovenkant het terrein zijn drie plaatsen met een schitterend uitzicht, echter zijn dit plaatsen zonder stroom.

Bekijk ook:  Caravan  | Ingerichte tent | Plattegrond

Faciliteiten

Sussac is een authentiek plaatsje in Frankrijk. Niet toeristisch, heel puur, vriendelijke mensen en gelegen in prachtige omgeving.

Op het terrein ligt een groot zwemmeer, met een afgezet ondiep deel voor uw kinderen.

Wifi-internet beschikbaar op de camping.

Op vakantie met de tent

Een kampeer- of caravanplaats reserveren kan eenvoudig via “Zoek en Boek” of middels het contactformulier. Bekijk hier de plattegrond van de camping

Speciaal voor kinderen
In het meertje is een ondiep deel afgezet, waarin de kleintjes veilig kunnen spelen. We hebben een mooie bibliotheek met allerlei spellen, een tafelvoetbalspel, alle informatie voor excursies en een televisie voor de regenachtige dagen. Ook hebben we een groot aantal kinderboeken en stripboeken, die u gratis kunt lenen. Er is een leuke speelkamer vol speelgoed, een speelkasteel, een speeltuintje met een speelhuisje, schommels, een zandbak, een glijbaan, een wip, een trampoline, een klimwand en een hut.

Sport
Er is een tafeltennistafel, een tafelvoetbalspel, een volleybalveld, een badmintonveld en een pétanque-baan. Veel wandelingen en fietsroutes direct vanaf de camping en veel zwemplezier op en rond de camping. Op ongeveer 2,5 km van de camping kunt u gratis tennissen op de tennisbaan van de gemeente en er kan paard gereden worden in de buurt.

Sanitair
In 2017 is de verbouwing en uitbreiding van het sanitairgebouw voltooid. De doucheruimte is vergroot en van de allernieuwste douchesets voorzien. Totaal zijn er 6 douches, waarvan 1 voor gehandicapten. Warm water is gratis.

Aan de achterkant van het gebouw is een nieuwe toiletafdeling gebouwd met 5 moderne wandclosetten, een kinder-wc, een invalidentoilet met wastafel, en een aankleedtafel voor baby’s.

Op de wc’s hangt altijd gratis toiletpapier. Wij besteden de uiterste zorg aan het sanitair, zodat het altijd hygiënisch en erg schoon is. Chemische toiletten kunt u omwille van de goede werking van het septic systeem uitsluitend legen, indien u een biologische toiletvloeistof gebruikt (bijv. Aqua KEM Green).

Verder zijn er vier wastafels voor volwassenen en een lage voor kinderen, afwasbakken voor de vaat, een bak voor de handwas, een wasmachine en een droger.

Huisdieren
Vriendelijke en rustige honden zijn welkom, mits aangelijnd.

Reserveringsvoorwaarden
Het minimum aantal overnachtingen voor een reservering is 1. De aanbetaling bedraagt 40%. Bij annulering tot 4 weken vóór de opgegeven aankomstdatum ontvangt u uw aanbetaling terug, minus € 7,50 administratiekosten. Bij een latere annulering wordt de aanbetaling niet teruggestort. In het geval dat u later arriveert of eerder vertrekt, brengen wij u de gereserveerde dagen voor 50% in rekening.

Op het einde van het jaar denken we altijd terug aan onze vakantie en dan plaatsen we altijd een reactie op websites. Deze camping staat ondertussen met stip bovenaan voor ons gehele gezin. Wij ervoeren een fantastisch ontvangst, een kindvriendelijke opzet ondanks onze wat oudere kinderen, veel begrip en een heerlijke sfeer. Voor onze camper gaf het geenszins problemen. De eigenaren hadden vooraf goed nagedacht waar ze ons konden plaatsen en dat ging allemaal prima. Het zwemmeertje is heerlijk natuurlijk water, altijd schoon, net als de rest van de camping. Er zijn niet overdreven veel activiteiten, maar genoeg, en initiatief van campinggasten wordt altijd ondersteund en gewaardeerd. Zeer sociale en prettige eigenaren die altijd voor de gasten klaar staan.

Fam. Roelofs

Een paar jaar geleden hier al een reactie achtergelaten en nu zijn we op weg richting Spanje weer langs geweest. Het voelde echt als thuiskomen!

De bedoeling was 1 overnachting maar de kinderen en vrouw hadden andere ideeën.

Volgend jaar maar de hele vakantie boeken!

Fam Barthens

25-07-2017

Menu