DIRECT BOEKEN - ZOOVER 9.5 DIRECT BOEKEN - ZOOVER 9.5 DIRECT BOEKEN - ZOOVER 9.5 DIRECT BOEKEN - ZOOVER 9.5 DIRECT BOEKEN - ZOOVER 9.5
Les Saules

Camping Les Saules is een rustige, kleine familie camping onder Limoges, in de Haute Vienne in het Zuid Westen van Frankrijk.

U kunt op uw welverdiende vakantie genieten van de prachtige omgeving van de Franse Limousin, midden in een mooie bosrijke omgeving.

De omgeving is zeer geschikt om te wandelen, fietsen, ontspannen of om cultuur op te snuiven. Er is een goede variatie aan activiteiten te vinden voor jong en oud van ‘zeer actief’ tot ‘ontspannen’. Op het terrein zelf ligt een door bronwater gevoed meertje (ca 2000m2) met een schoon zandstrand en kan iedereen zich verder gemoedelijk vermaken met spellen, sport of goed eten en drinken.

De oude boerderij, in het midden van de camping omgeven door hoge bomen, vormt het centrale punt van de camping met een gezellige bar en een terras waar u gebruik kunt maken van een verfrissend drankje, lekker eten en wifi. Het terrein van 4ha is zeer ruim opgezet met 36 ruime natuurlijk plekken, met veel privacy en natuurlijke schaduw van de diversiteit aan volgroeide bomen (‘les Saules betekent ‘Wilgen”), op het licht glooiende terrein.

U kunt een plaats uitkiezen dichtbij de voorzieningen; als u bijvoorbeeld kleine kinderen hebt, of graag dichtbij het zwemmeer wilt verblijven, maar u kunt natuurlijk ook een rustige plaats wat verder weg op het open veld kiezen.

Over Ons

Wat een plek, wat een omgeving, genoeg te doen, maar ook de pure rust en genot van het echte Franse ‘joie de vivre’.

Wij, Michel en Laura, hebben elkaar in 1996 ontmoet op een camping in de Belgische Ardennen, waar Michel werkte en Laura op vakantie was. Na gewoond en gewerkt te hebben in België, Nederland, Portugal, Australië en Frankrijk en ondertussen trotse ouders te zijn geworden van twee kinderen, besloten we het drukke stadsleven te verruilen voor de rust en natuur van een eigen camping in een prachtige omgeving.

We vielen direct voor de prachtige uitstraling en de warmte van camping Les Saules in de mooie omgeving rond Sussac.

Voorheen was dit een naturistencamping, Een ieder die ooit een naturistencamping heeft bezocht zal kunnen beamen dat deze over het algemeen op de prachtigste plekken te vinden zijn. Samen met onze twee kinderen, Levi en Adem, hebben we nu maar één doel: dit paradijs in ere houden, maar dan nu wel als zogenaamde ‘kleedcamping’. Een echte familie-camping creëren met alle comfort en rust die we zelf altijd zochten met onze kinderen, na het hele jaar hard gewerkt te hebben. Vanaf mei 2018 heten wij u met volle trots van harte welkom op onze kleine familiecamping, met 36 ruime natuurplaatsen voor tenten en caravans.

De camping wordt op ZOOVER op 9.4 gewaardeerd en wij willen deze waardering graag behouden of zelfs overtreffen. Alle voorzieningen treft u aan in de Franse authentieke uitstraling met modern comfort, goed eten en activiteiten voor u en de kinderen. Er is genoeg te doen, zoals zwemmen in een heerlijk meer met zandstrand, er is een tafeltennistafel, tafelvoetbalspel, volleybalveld, badmintonveld, maar natuurlijk vooral veel natuur en veel te doen in de omgeving.

Op Les Saules kunt u ontspannen in een pure natuurlijke omgeving met veel bloemen en dieren, zoals vroedmeersterpadden, salamanders, smaragdhagedissen, kolibrie-vlinders, ijsvogels, unieke lokale boomsoorten en vriendelijke (nacht-)dieren. ‘s Nachts kunt u bovendien genieten van de adembenemende sterrenhemel, hoort u af en toe de uilen roepen, maar is er verder absolute stilte. U en uw gezin zullen heerlijk tot rust komen en genieten van de Franse gastvrijheid met een internationaal sausje van twee trotse nieuwe eigenaren.

ZOOVER REVIEWS 9.5

Slide

Voor direct boeken belt u +33 672344241 of +33 625625094

Campingplaats Tent
De camping biedt idyllische plekken voor een tent of caravan, niet in laantjes, maar elke plek is uniek. U kunt zelf uw gewenste plaats kiezen, op een open veld of op een heuvelachtig bospad. Afgeschermd door mooie bomen en struiken, altijd zon en schaduw en overal heerlijk groen gras. Dicht bij de voorzieningen, op een open veld of lekker in het bos, kiest u maar...
Campingplaats Caravan
Met uw caravan kunt u zelf op Les Saules een mooie grote en unieke plek kiezen, met veel privacy, met alle mogelijkheid voor een voortent of extra tentje indien gewenst. Afgeschermd door mooie bomen en struiken, altijd zon en schaduw en overal heerlijk groen gras. Dicht bij de voorzieningen, op een open veld of lekker in het bos, kiest u maar...
Ingerichte Tent
Wanneer u een ingerichte tent gaat huren in Frankrijk combineert u feitelijk het kamperen met de luxe en comfort van thuis. Zo begint en eindigt u uw vakantiedag in de Franse natuur echt optimaal. Uw plek is afgeschermd door mooie bomen en struiken, er is overal heerlijk groen gras en u staat dichtbij de voorzieningen.
Menu